García: ”Amb esta mesura se dinamitzaria la utilització del local i es donaria resposta a una demanda veïnal”.

L’Ajuntament de Llíria compta amb un local social en la urbanització de la Vall de Llíria. Este edifici ha estat utilitzat durant un temps per a les agrupacions de veïns de la urbanització, després ha albergat un servei municipal d’assessorament urbanístic que, a hores d’ara, ja fa temps que no es presta, i l’edifici està tancat.

valllliriaDe fet, en un principi, quan es varen vendre les parcel·les per part de la promotora en la Vall de Llíria, es va publicitar i dir que este local seria un club social de la urbanització per als veïns.

Segons el portaveu de Compromís per Llíria, Paco García Latorre, per part de les diferents agrupacions de veïns de Vall de Llíria s’ha demanat que el local poguera ser gestionat per la Comunitat de Veïns de les cinc illes de cases en què estan organitzades les agrupacions de propietaris. Una gestió que podria ser compartida amb l’Ajuntament perquè el local poguera utilitzar-se, no sols pels veïns de la vall de Llíria, sinó per tots aquells col·lectius, associacions o entitats que ho sol·liciten.

Amb esta mesura, apunta García, a part de donar compliment a una demanda veïnal, es facilitaria la dinamització de l’ús del local social, no sols per als veïns de la urbanització, sinó que estaria obert a tota la ciutadania de la localitat.

Per això, el Grup Municipal de Compromís ha proposat al Ple que l’Ajuntament de Llíria que estudie la viabilitat de signar un conveni de col·laboració amb la Comunitat de propietaris de la Vall de Llíria amb la finalitat de fer una gestió compartida de l’ús del local social.