ACCIÓ EN DEFENSA DE LA SERRA CALDERONA

Dissabte dia 2 de febrer (pel matí) a la SERRA CALDERONA.

Amigues i amics: l’acte consistirà en desplegar unes pancartes de denúncia d’actuacions ecològicament agressives efectuades per la pròpia Conselleria encarregada de carregar-se el Medi Ambient, al mateix cor de la Serra Calderona. Una veritable destrossa de l’ecosistema (eliminació quasi total de la vegetació i alteració del sòl fèrtil) amb l’excusa de “netejar” el bosc per a que no es creme. (Podeu veure les imatges de les destrosses, denunciades també en premsa per Bosc Viu i Acció-Ecologista-Agró, en el blog de BOSC VIU, al que podeu accedir fàcilment teclejant aquest nom en google o altre buscador).

Si esteu interessats, hem quedat a les 11.00 h del matí del dissabte 2 de febrer, enfront de l’Ajuntament de Serra. L’acte s’haurà acabat sobre les 12.30 h, encara que opcionalment, qui vullga, podrà participar en un breu passeig per la zona afectada durant el qual s’explicarà de manera detallada els motius pels quals denunciem l’actuació i la gravetat ecològica de les desfetes. si penseu acudir, és convenient que confirmeu la vostra presencia enviant un correu de confirmació. Si teniu problemes de vehicle, envieu correu.

Correu de contacte: arnal.car@gmail.com

Els lemes seran. “PERILL: DESTRUCCIÓ FORESTAL” i “SALVEM EL BOSC; SALVEM LA CALDERONA“. L’acció serà tranquil·la i simpàtica, en possitiu (demanant alternatives), i sense cap risc, apta per a totes les edats. Convé, aixó sí, portar calcer de muntanya i roba adequada i un poc d’aigua. En concret el que vos demanem es que ens ajudeu a desplegar les pancartes i donar suport als activistes de Marfull-Agró, en representació de Bosc Viu, que organitzen i preparen aquest acte de denúncia de destrosses forestals i defensa del bosc valencià.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *