Acte de presentació de la candidatura municipal de Compromís per Llíria

El passat divendres tingué lloc a Llíria l’Acte de presentació de la candidatura a les pròximes eleccions municipals de maig.

Així, al bar de la Unió Musical de la localitat es donaren a conèixer els membres que conformaran la llista de Compromís per Llíria. La llista, encapçalada per Paco García, destaca, no sols per la renovació i la joventut, sinó sobretot perquè bona part dels membres de la llista són dones.

lliria 2

A l’acte acudí Mònica Oltra, candidata a la Generalitat Valenciana per Coalició Compromís que encoratjà els assistents a la presentació i destaca el candidat a l’alcaldia, Paco Garcia com al millor alcalde possible per a tots els llirians i llirianes.

lliria 4

 

En acabar la presentació de la candidatura, l’actor valencià Eugeni Alemany continuà amb el seu espectacle “En persona guanye”.

 

 

 

 

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *