Polideportivo-Municipal-La-Pobla-de-VallbonaAl món de la construcció la feina de construir nou, té un preu més barat que el de reformar. L’exemple: el poliesportiu municipal, ara “Complex Aquàtic l’Argila”. L’enderrocaren i retiraren els enderrocs.

Fent balanç, ens preguntem: No hauria estat millor deixar el vell com estava i en uns altres terrenys edificar-ne un de nou? Actualment tindríem dos poliesportius, un de nou i altre de vell.

El govern de La Pobla de Vallbona és evident que perd els papers a l’hora de gestionar les seues obres faraòniques. On acaba i on comença la construcció del benestar del poble? El doble de serveis esportius se n’han anat pel forat del clavegueram per gestionar mal esta obra.

L’altra problemàtica d’este desgavell és la implantació d’una empresa privada per gestionar el poliesportiu municipal (Fomento de Construcciones y Contratas-FCC), cosa que ha suposat un augment desorbitat dels preus per fer ús de les instal·lacions.

En conclusió, els poblans se’n van a altres pobles i complexos esportius més econòmics per practicar els esports. Esta evidència no es pot negar, no volem este model de govern que perd el nord amb estes qüestions, essencials per a tindre més i millors serveis al nostre poble.