En quina Pobla juguem?

parque infantilEl lema electoral del PP en les últimes eleccions se centrava -o això deia- “en les persones”. CENTRATS EN TU ressava l’eslògan amb què es presentaven davant la ciutadania. El resultat: majoria absoluta aclaparadora . Quatre anys després, el seu balanç de govern està ple de promeses incomplides, manca d’idees i desorientació general.

El poble continua tenint problemes no resolts que es tornen ben evidents quan parlem de zones verdes, i llocs de joc per a xiquets, que continuen sent escasses per a un poble que ha multiplicat els seus habitants.

El barri Sant Josep o algunes zones de Les Ventes no compten amb les infraestructures necessàries. I les condicions en què es troben alguns altres com el parc del mercat no fan més que obligar als poblans a desplaçar-se en cotxe a urbanitzacions veïnes o altres pobles com L’Eliana per a jugar amb els seus fills en un parc digne.

Un lloc ampli, net i segur on el moment del joc del xiquet no comporte un alt risc de caigudes, entropessons o fins i tot infeccions.

Qui voldria portar el seu fill a jugar a un parc en estes condicions?

Esperarà el consistori als últims quatre mesos per a resoldre un problema que dura més de quatre anys? Anem EN LA BONA DIRECCIÓ, tal i com deien repetidament? Hem de permetre que els nostres xiquets juguen en estos espais?

Cridem ben fort quin tipus d’espai de joc volem per als nostres xiquets. Estos no!

 

 

Arxivat en: Comarcal, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *