Garcia: “Compromís insta l’equip de Govern a presentar una reclamació perquè l’ajuntament puga disposar dels 12 equips informàtics que li corresponen”.
Este estiu, la Diputació de València va traure una línia d’ajudes per a facilitar subvencions en espècies consistents en la dotació d’ordinadors de sobre taula a les entitats locals de València, l’ajuntament de Llíria va cursar la corresponent sol•licitud.
ordinadorAra, apunta el portaveu de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, s’ha publicat el llistat de municipis beneficiaris d’estes ajudes i l’ajuntament de Llíria ha quedat exclòs, ja que no apareix en el llistat d’adjudicataris. I per tant, no se li han assignat els 12 ordinadors que segons els paràmetres de l’ajuda li correspondrien al consistori edetà i que servirien per millorar els equipaments informàtics dels serveis municipals.
De fet, hi ha determinades àrees de l’ajuntament que estan utilitzant ordinadors que no poden acollir les noves eines ofimàtiques que utilitza el consistori per la seua antiguitat i per no estar adaptats per a suportar el software que se requereix a hores d’ara.
El portaveu de Compromís reclama a l’equip de Govern que remeta una queixa i una reclamació formal a la Diputació de València per a que es revisen estes ajudes i més que l’ajuntament ha presentat la petició en temps i forma, igual que la resta d’ajuntaments que han sigut admesos, es procedisca per part de l’entitat provincial a a inclore Llíria en el llistat de municipis beneficiaris.