cartell_IES_LlíriaGarcia: “El fracàs educatiu del PP deixa els alumnes dels Col•legis Sant Miquel i Sant Vicent i de l’IES Camp de Túria amb barracons i sense previsió de construcció de les noves infraestructures falsament promeses”.
El DOCV ha publicat la RESOLUCIÓ de 25 de setembre de 2014, del subsecretari d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’insta la publicació de l’acord d’encàrrec de gestió entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Conselleria d’infraestructures, Territori i Medi Ambient per a la construcció de centres docents públics, que ve a dir, que Educació encomana a Infraestructures la construcció o reforma de diversos centres educatius de la nostra comunitat autònoma.
Segons el portaveu de Compromís, Paco Garcia Latorre, este encàrrec és la certificació del fracàs educatiu del PP a Llíria, ja que novament deixa fora de les previsions de noves infraestructures educatives a la ciutat edetana, on no apareix ni l’ampliació i reforma del Col•legi Sant Miquel, ni la construcció del nous Col•legi Sant Vicent o l’IES Camp de Túria.
Per a Garcia, és una vergonya que el Govern del PP castige els alumnes de Llíria a continuar estudiant en barracons, sobretot en el Camp de Túria, on hi ha aules prefabricades que comptem amb més de 30 anys. Així com, encomanar la gestió de construcció de nous centres a la Conselleria d’Infraestructures, ve a confirmar la desfeta i ruïna que ha suposat mantindré l’empresa CIEGSA en estos afers, ja que no han construït els col•legis o IES previstos i han deixat un forat econòmic de difícil justificació.
El portaveu de la Coalició apunta que, este anunci és sols una encomanda, un brindis al sol on no es contempla cap compromís de termini en iniciar i acabar les obres, ni cap consignació pressupostària. De nou, promeses abstractes, del que és una de les obligacions primordials de l’administració, garantir la qualitat dels serveis bàsics.
El PP continua enganyant la comunitat educativa, així com perpetuant el barraquisme escolar i la plantació de cartells que sols venen fum, ja que el Govern ha dilapidat tots els recursos, no ha justificat on han anat a parar els diners d’Europa destinats a nous centres i ha buidat la caixa de la generalitat entre obres faraòniques improductives i malbarataments diversos.
Per tant, que ningú veja esta publicació com el canvi de res, és, més del mateix, mentides electoralistes i promeses incomplides.
http://www.docv.gva.es/datos/2014/09/30/pdf/2014_8647.pdf