Compromís per l’Eliana denuncia l’estat lamentable del clavegueram i dels barrancs del poble

eliana

Instal·lacions de IES l’Eliana inundades

El col·lectiu de Compromís per l’Eliana qüestiona l’estat del clavegueram i de tots els barrancs que travessen la població, després d’un matí marcat per les pluges de gran intensitat.

Este matí ens hem despertat amb una gran ploguda, que de per sí no deuría de ser noticia.

Des del col·lectiu apunten que “considerem que el manteniment deficient tant del nostre clavegueram com dels barrancs, ha produït inundacions a l’institut, alçament de tapes de claveguera i el tall total de la CV-35 a l’altura del nostre poble en direcció a València”.

Des de Compromís per L’Eliana consideren que hi ha una sèrie de qüestions que cal respondre: quin és l’estat de la xarxa de clavegueram, per què no s’han acomés les tasques de neteja del barranc de Mandor i si s’ha aprovat alguna partida als presuposts municipals per acometre estes tasques.

Per una altra banda, també proposem la recuperació de la gestió municipal del servei de l’aigua, ja que creiem que és un servei públic que hauria d’estar al servei del nostre poble i no generant guanys a l’empresa privada”, conclouen des del col·lectiu.

 

 

Arxivat en: Comarcal, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *