Farmacia logotipS’adjudicaran 6 noves oficines de farmàcia a Llíria, Benaguasil, La Pobla de Vallbona, Riba-roja, Sant Antoni de Benaixeve i Vilamarxant.

D’un total de 62 noves llicències de farmàcia que s’atorgaran al País Valencià a partir del mes de setembre, un 10% correspondran a la comarca del Camp de Túria.

Segons el portaveu de Compromís, Paco Garcia Latorre, “el Consell ha fet públic el llistat de noves oficines de farmàcia que completaran el mapa farmacèutic valencià a partir de la pròxima tardor”.

Per a Garcia, esta nova ampliació d’oficines és una bona notícia per als usuaris de tota la comarca, ja que tindran un ventall més ampli de punts d’atenció. Igualment, l’ampliació servirà per completar els torns de 24 hores d’atenció continuada que es presten a les localitats de més de 20 mil habitants, com ara, Llíria, Riba-Roja i La Pobla de Vallbona.

La posada en funcionament d’estos nous establiment suposarà un increment del 13% respecte del servei actual i cobrirà les necessitats assistencials tant als municipis grans com als més menuts.

A més, apunta Garcia, la seua apertura contribuirà a la generació d’ocupació, ja que possibilitarà la creació de nous llocs de treball per a farmacèutics, així com per a personal tècnic i auxiliar que suposa obrir un establiment d’este tipus.