bici aparca_bicicletasCol·locar aparcaments de bicicletes en punts estratègics del municipi resulta molt econòmic. Cal apostar per la bici i l’equip de govern no ho fa. El carril bici que hi ha en alguns trams, s’ha de mantenir, està molt deteriorat en algunes zones. El recorregut també cal corregirlo i és necessari connectar el municipi amb passos per a bici que no siguen compartits amb els vehicles a motor per tal d’evitar el risc, sobretot, dels xiquets. També es pot millorar la seua connexió amb el transport públic i tenir un lloc on aparcarla”, afirmen des de la Plataforma.

Plataformasab indica que són moltes les dificultats d’aparcament en què es pot trobar qualsevol usuari de la bicicleta. Són molts els espais, que per ser d’ús públic, podríem tenir un espai habilitat per a este ús, com l’ajuntament, el metge, els parcs de Sant Vicent o de Montesano, el mercat o el Camp de futbol Municipal.

Des de la Plataforma tenen clar que quan es governa no hi ha prou amb dir, cal actuar. I és que la realitat acaba xafant les mitges veritats. Una mostra de la importància que se li dóna al transport sostenible a Sant Antoni és visitar la pàgina web municipal, en l’apartat referit al Carril Bici http://www.sanantoniodebenageber.com/pages/en-construccion. L’espai està en construcció.

L’excusa no pot ser la falta de diners, ja que és una cosa realment barat. Al mercat en podem trobar per menys de 60 euros per a 5 bicicletes… De fet a l’Agenda 21 apareix este tema en el seu programa d’actuació amb la campanya “Ven al Cole en bici“.

Una altra cosa és apostar o no per la bicicleta i la comunicació i el transport sostenible en el nostre municipi. Donant suport a la bici i, el més important, a la comunicació entre els barris del poble, apostem pel futur sostenible, saludable i barat dimplantar”, conclouen des de la Plataforma San Antonio de Benagéber.