contenidorroba “Cal establir un mapa o zonificació per a la seua ubicació, així com determinar la temporalitat per a la realització de l’activitat”, afirma García, portaveu de Compromís per Llíria.

La recollida de roba usada, complements i calcer és una activitat que va en augment, sobretot en època de crisi, on empreses i ONG han duplicat el nombre de contenidors que es distribuïxen per les poblacions i ciutats del nostre territori. (proposta presentada).

Esta activitat, apunta el portaveu de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, en realitzar-se en domini públic, concretament en l’ocupació de part de la via pública o de voreres, requerix d’una regulació municipal per al seu control, vigilància i seguiment, en la qual a més, caldria establir un mapa o zonificació dels punts on seria més idoni situar este tipus de contenidors de recollida.

En el municipi de Llíria ha augmentat el nombre de contenidors i, per tant, caldria realitzar una regulació bé mitjançant convenis amb les entitats sense ànim de lucre, bé fent la corresponent licitació si va dirigida a empreses privades amb ànim de lucre, establint les condicions i temporalitat en la qual es podrà desenvolupar esta activitat.

Davant esta situació, el grup municipal de Compromís ha proposat al Ple de l’ajuntament que s’establisca una regulació administrativa que regule el nombre de contenidors que es poden col·locar, la temporalitat, les condicions d’ús, higiènic sanitàries, de neteja, assegurances de responsabilitat civil, entre d’altres que ha de reunir les ONG o empreses privades per a l’explotació d’este servei, tant en el casc urbà com a les urbanitzacions de la localitat.

http://compromisperlliria.blogspot.com.es/