Les primàries de Compromís continuen tenyint de color taronja la comarca

A Riba-roja també es podrà votar el cap de llista a l’Alcaldia per la Coalició Compromís, en este cas,  Miquel Castillo i Rafa Folgado han presentat les seues candidatures per encapçalar la llista en esta localitat de la comarca.

Pel que fa a Llíria, tres candidats més s’han presentat per a conformar la llista en les properes eleccions municipals: Voro Rodrigo, Empar Vidagany, Inma Riera.

Inma Riera, actualment és regidora de Compromís a l’ajuntament edetà; Voro Rodrigo és membre sindical a CCOO i treballador a l’ajuntament, en concret a la brigada de residus. Empar Vidagany, per la seua part, ha participat de manera activa en l’AMPA de diferents centres educatius així com en els consells escolars de centre.

En breu podreu trobar al web comarcal informació detallada dels diferents candidats i candidates en estes exitoses primàries.

 

 

 

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *