retallada benestar socialVallivana Murgui: “El poc interés del govern municipal en matèria de Dependència ha suposat que durant 7 mesos no hi haja hagut un treballador que gestionara el SMAD (Servei Municipal d’Atenció a la Dependència) i conseqüentment la pèrdua de quasi el 60% de la subvenció que Conselleria atorga per al servei

Compromís per Llíria denuncia des de fa mesos la desatenció de l’equip de govern respecte a l’àrea de Serveis Socials i, més concretament, en matèria de Dependència.

La plantilla de Serveis Socials ha estat formada per dos membres menys durant mesos, cosa que ha complicat més encara el desenvolupament d’una tasca tant important com el benestar social a la nostra localitat. La raó es que un dels treballadors ha estat sis mesos de baixa sense que la plaça es cobrira en cap moment i, a més, el Servei Municipal d’Atenció a la Dependència desatès per la falta de contractació d’un treballador social que realitzarà la faena fins al mes d’agost.

El passat mes de juliol va eixir la subvenció de Conselleria pel servei de Dependència, a la qual Llíria s’acull, però la mala gestió i la falta de prioritats en matèria de Benestar Social del govern de Llíria tindrà com a conseqüència la pèrdua de quasi el 60% de l’ajuda.

Des de Compromís per Llíria tenim clares les nostres prioritats, rescatar persones i justícia social, per tant, és imprescindible que el lloc de tècnic de el SMAD siga fixe en la plantilla de Serveis Socials i, per tant, que el servei estiga assegurat en la nostra localitat. No podem dependre de subvencions de Conselleria que arriben tard i malament” ha assegurat Murgui.