treballadors sanitatGarcia: “Multitud de persones entreguen els seus currículums en l’ajuntament sense saber que no es tramiten a cap lloc i que no generaran cap borsa de treball, cosa que suposa una pèrdua de temps i de diners”.

Compromís va denunciar al Ple Municipal de Llíria l’engany que suposava el fet que en el registre i en el departament de personal de l’ajuntament s’estaven recollint multitud de curriculums vitae (CV) per a entrar a treballar en la futura extensió hospitalària de Llíria. Un fet totalment fals, ja que el propi Conseller de Sanitat va afirmar que el personal que puga formar part de la futura plantilla serà nomenat d’entre el personal funcionari en Comissions de Servei, Borses de Treball del SERVASA (Servei Valencià de Salut) o amb nomenaments provisionals.

Per al portaveu de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, “l’actitud poc responsable i de propaganda enganyosa que fa l’equip de govern del PP de cara a les persones necessitades que presenten el seu CV per trobar un lloc de treball és més que deplorable, tot i quan, en ple municipal ja es va alertar d’esta pràctica clarament partidista i electoralista”.

Garcia apunta que els currículums no van a parar a cap lloc, ni generaran cap borsa de treball, ni res per l’estil, ja que l’ajuntament no és competent en la selecció de personal, ni té signat cap acord amb la Conselleria de Sanitat en este sentit.

Des de Compromís s’alerta als ciutadans que no caiguen en esta farsa municipal permesa pel PP de Llíria i que si estan interessats en treballar en este centre públic, hauran d’inscriure’s en la borsa de treball pública que el SERVASA obri a la tardor (en els mesos de setembre-octubre), en què hauran de presentar la seua sol·licitud i capacitació professional.

Amb fets com estos, es demostra el tarannà egocèntric de la dreta local, que vol utilitzar els diners i inversions públiques com a reclam cada vegada que venen eleccions, com és el cas de l’extensió hospitalària de Llíria, que de cara la 2015, serà la quarta vegada que s’utilitze en una campanya electoral, volent insultar així la intel·ligència del ciutadans. Quan de tots es coneguda la seua mala gestió i improvisació en la implantació de serveis públics.

Des de Compromís es desitja que l’extensió hospitalària de Llíria estiga en funcionament el més aviat possible i amb la dotació de personal i material necessari per a prestar un servei públic de sanitat de qualitat i en condicions, així com que el PP deixe d’enganyar i jugar amb la salut dels valencians amb els diners públic” conclou García.