El passat dia 6 de juny el col·lectiu de Compromís per Benaguasil es va reunir en assemblea ordinària, després d’un anàlisi molt positiva dels resultats de les passades Eleccions Europees a nivell municipal, es va procedir a renovar els càrrecs de l’executiva coordinadora.

La renovació dels càrrecs va quedar de la següent manera: Josep Tarín Farga –portaveu-, Conxa Bondia Monzó -Sec. Organització-, Joan Castelló Castellano -Sec. Relacions Institucionals-, Ismael Navarro Puchau -Sec. Comunicació i Premsa- i Ernest Andreu Pérez -Sec. Finances-.

A partir d’ara la coordinació del grup passarà a les mans de Josep Tarín i Farga, que aportarà una dilatada experiència d’activisme polític i, sobretot, ganes de treballar per tal de retornar la dignitat de tot un poble.

Ismael Navarro, anterior Coordinador, passa a la Secretaria de Comunicació i Premsa, “agraïsc al col·lectiu per confiar en les directrius d’una persona jove; en les agrupacions polítiques s’ha d’apropar, cada vegada més, la política a la gent jove” i afegí, “que les executives han de renovar-se cada any per dinamisme i per deixar brollar idees fresques i noves”.