El saló-teatre de la Llar del Jubilat de Llíria es va omplir de públic per rebre la Primavera Europea i escoltar de Jordi Sebastià les propostes de la Coalició al Parlament Europeu.

El candidat de Compromís: Primavera Europea va exposar la necessitat de portar una veu alternativa i ciutadana que no se situe en el bipartidisme, per frenar les polítiques de la Troika i que no ens continuen furtant i estafant amb una falsa crisi que seguix beneficiant els més poderosos.

Sebastià va proposar assaltar democràticament el Parlament Europeu per retornar-lo a la ciutadania i reiniciar una nova etapa amb els principis de justícia social, solidaritat, drets entre homes i dones que servisca per recuperar la dignitat humana i reduir la bretxa existent entre el nord i el sud d’Europa.lliria3

Mireia Mollà

La diputada de Compromís Mireia Mollà va assegurar que “és necessari retornar la veu de la ciutadania a les institucions i aconseguir així un canvi en les polítiques perquè deixen d’estar al servei dels bancs i les grans corporacions i se centren a rescatar les persones, un canvi que passa per reinventar Europa des de la democràcia participativa i la sostenibilitat”.

Mollà ha realitzat aquestes declaracions en l’acte comarcal de les Europees que Compromís ha organitzat a Llíria, al costat de la també candidata a Europa, Isabel Martín, el diputat autonòmic Juan Ponce i el portaveu Comarcal, Paco García.

Paco García

Per García, la participació en estes eleccions és fonamental per frenar les polítiques austericides que dicta la Troika, unes mesures que només han generat més pobresa i sofriment en les persones i davant les quals Primavera Europea es planta i reclama un nou horitzó de vida digna i oportunitats.

Juan Ponce

El parlamentari valencià, Juan Ponce, va fer tota una exposició de les possibilitats de generar nous jaciments de Treball que té la proposta de “economia verda i sostenible” que proposa la coalició Compromís. Que en el cas del País Valencià, la seua posada en funcionament suposaria donar ocupació a prop del 35% de la població en atur”.

Isabel Martín

Per la seua banda, la també candidata de Primavera Europea, Isabel Martín, va exposar la necessitat d’aprofundir en una Europa més democràtica i transparent; reclamant una nova Carta dels drets fonamentals socials per garantir educació, sanitat, habitatge, serveis socials, justícia i medi ambient per totes i tots i, reivindicant un espai de llibertat i seguretat per a totes les persones, lliure de discriminació, racisme i xenofòbia”.