SABLa Plataforma per Sant Antoni ha presentat un escrit adreçat al director de la zona 5 de Correus, a la qual pertany la población, sol·licitant l’ampliació dels horaris actuals i també l’augment de la plantilla, per a satisfer les necessitats de Sant Antoni.

En l’actualitat, l’Oficina de Correus té un horari de 11:45 a 13:45 que, segons denuncia la Plataforma, és insuficient per atendre una població de més de 8.000 habitants. Segurament, esta situació ve condicionada per la manca de personal, per la qual cosa és fonamental una ampliació de la plantilla.

Defensem els serveis públics i este també. Per això ens hem dirigit al màxim responsable de la zona 5 de correus per demanar una millora en les condicions de prestació del servei”, afirmen des de la Plataforma. I continuen “no podem estar conformes amb un servei dissenyat per a molts menys habitants dels que ara mateix té la localitat. Les deficiències en Correus fa molt de temps que generen queixes i ja va sent hora que es milloren”.

Tot i que l’Oficina s’ubica en dependències de propietat municipal, sembla que per a l’equip de govern del PP no entra dins de les seues prioritats i quan des de la Plataforma s’ha tractat el tema, la seua actitud ha sigut de resignació.