juan ponceJuan Ponce diputat a les Corts Valencianes i regidor a l’ajuntament de Vilamarxant demanà coherència i el compliment dels compromisos que apareixien en el Pla d’Infraestructures Estratègiques 2004-2010 sobre l’arribada del Metro a Vilamarxant i a Riba-roja.

Ponce també féu referència a l’absència en la votació del portaveu adjunt del Grup Parlamentari i alcalde de Vilamarxant, Vicente Betoret, “que no està ací per a votar el que tant ha defensat i promés al poble”.

El passat 24 de març en la Comissió d’Obres i Transport, Ponce defensà els interessos de tots els usuaris de Metro de les poblacions de Vilamarxant i Riba-roja, entre 10.000 i 15.000 usuaris, que han vist com la seua demanda històrica cau en sac buit per la negativa a donar suport a 4 propostes presentades conjuntament per tots els partits de l’oposició.

En concret, se sol·licitava que en el 2014 s’habilitara una dotació pressupostària per a l’aplegada del Metro a Riba-roja, a més d’un abaixador en València la Vella. També pressupostar la quantitat necessària per a continuar amb els estudis, projectes i expropiacions perquè el Metro aplegue a estes dos localitats.”Tot i que hi ha un projecte bàsic i un estudi d’impacte ambiental, no hi ha cap projecte de detall aprovat ni s’ha fet cap expropiació”, argumentà Juan Ponce.

A continuació, se sol·licitava l’establiment dels terminis d’execució de les obres, dels estudis i dels projectes anteriors. Per últim, a més, també es proposava la creació d’una línia d’autobús que connectarà Vilamarxant amb la parada de metro de Riba-roja.

El projecte original incloïa dues parades a Riba-roja, una en el centre del municipi i l’altra als afores, prop de Vilamarxant. Actualment hi ha una parada provisional, fora del municipi, en el Polígon Industrial, que no es correspon amb el projecte original.

INTERVENCIÓ DE JUAN PONCE EN LA COMISSIÓ

(PUNXA PER VEURE EL VÍDEO)