Germán Cotanda, alcalde de Bétera
Germán Cotanda, alcalde de Bétera

L’equip de govern de Bétera ha anunciat en la comissió informativa celebrada hui que convocarà el pròxim plenari (que ha de debatre els pressupostos i una adjudicació de més de 9 milions d’euros) dilluns 24 de març a les 14 hores al·legant que “l’hora és ideal” i que “per qüestions d’agenda només podia ser de matí”.

Compromís ha manifestat la seua radical oposició a la celebració d’un plenari en este horari perquè “és una falta de sensibilitat i de respecte, primer cap als regidors i regidores que estan treballant, però sobretot cap a la ciutadania, ja que serà difícil que puguen acudir a un ple a eixes hores”.

Compromís ha exigit que se celebre el plenari en un millor moment perquè es votaran dos punts importantíssims per a tots els beterans i beteranes: l’aprovació inicial dels pressuposts per a este any i l’adjudicació, per més de 9 milions d’euros, de la gestió de la recollida de fem, de la neteja viària i de la fracció de poda.

“Són dos temes que s’han de debatre amb la màxima transparència perquè són molt importants per a tots els beterans i beteranes, que tenen dret a conéixer-los”, denuncia Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera.