20140207_193534Divendres passat tinguérem la sort de compartir amb més de 80 persones, al centre social de La Pobla de Vallbona, la que va esdevindre una vesprada per esvair dubtes.

Els assistents començarem la xarrada atenent a la introducció que Iris Marco, regidora de Compromís a l’Ajuntament de La Pobla, ens va oferir, tot mostrant la importància del suport als treballadors d’RTVV així com el rebuig al tancament de la nostra radiotelevisió pública.

El col·loqui s’encetà de la mà de Rafa Xambó que, amb un gran mestratge, va explicar als assistents fil per randa la mala gestió econòmica de l’ens, els balafiaments que acostumaven a realitzar així com el partidisme al qual representava.

Joan Espinosa i Genar Martí, tots dos extreballadors d’RTVV, posaren les notes personals a l’acte i en un ambient de denúncia exposaren aquelles vivències que la manipulació i la repressió dels directius els obligaren a patir.

A la xarrada acudiren altres treballadors d’RTVV que conjuntament amb el públic assistent oferiren a l’acte la nota més reivindicativa evidenciant des de lluites internes i discrepàncies grupals fins a alés d’eterna reivindicació i horitzons de renovació.

En acabant i per a finalitzar l’acte i les contínues intervencions del públic, un dels nostres companys del col·lectiu, Àlex Cucala i Becerra, va llegir un manifest de suport al col·lectiu LGTB i de rebuig als Jocs Olímpics de Rússia.