El col·lectiu de Compromís per Bétera ha iniciat hui una campanya perquè els ciutadans i ciutadanes del poble traslladen les seues propostes per als pressupostos de 2014: quines partides són prioritàries per a ells, en quins nous projectes creuen que s’hauria d’invertir i per què, on centrarien les retallades…

Durant un mes –del 15 d’octubre al 16 de novembre–, Compromís recollirà estes propostes i les entregarà totes (siguen o no assumides per Compromís) per registre d’entrada en l’Ajuntament, dirigides al nostre alcalde.

“Amb esta campanya pretenem mostrar-li a l’equip de govern que el poble de Bétera té moltes coses a dir sobre els pressupostos, que vol participar de forma activa en la seua elaboració. Esperem que açò faça reflexionar l’equip de Govern del nostre poble i els pròxims pressupostos siguen, per primera vegada, participatius”, reclama Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera.

15102013169
Hui primera eixida al Mercat de Bétera

En esta campanya, pot participar qualsevol resident a Bétera a partir de 16 anys de dos maneres: acudint a alguna de les taules que habilitarem i de manera telemàtica en la nostra web. Podeu també descarregar-vos el full i entregar-lo en mà en les taules. O bé en la nostra seu (C/ José Miralles, 16), que està oberta tots els dilluns de 19 a 20.30 hores.

“Volem que la gent se senta vertaderament partícep de la política. Volem que s’escolte la veu dels beterans i beteranes en l’Ajuntament, sense cap filtre”, reivindica Cristina Alemany.

Més informació de la campanya en l’enllaç: http://betera.compromis.net/tupotsdecidir/