vestidors_PL_lliriaCompromís proposa que l’ajuntament reclame a l’empresa constructora la reparació dels vestidors davant les deficiències que han aparegut en esta instal·lació municipal.

Des que a finals de 2009 es varen construir i posar en servei els nous vestidors de la Policia Local de Llíria, s’han detectat diverses deficiències constructives que estan afectant a l’edifici.

Segons el portaveu de Compromís per Llíria, Paco García Latorre, en concret s’ha comprovat com cada episodi de pluja es produïxen goteres en l’interior de l’immoble que fins i tot comencen afectar al guix del sostre; es formen diversos bassals d’aigua en el seu interior que impedixen la utilització.

García apunta que estes deficiències o vicis ocults en la materialització de les obres han estat comunicades per part de la Policia Local a l’ajuntament de Llíria per a la seua subsanació, extrem que no s’ha produït i que encara continuen creant desperfectes i molèsties als funcionaris policials que han d’usar esta instal·lació.

L’obra, que va tindre un cost de prop de 300 mil euros, no està executada correctament i pràcticament des que es va posar en funcionament es van detectar estos problemes, els quals no han estat resolts i per tant, l’ajuntament ha de reclamar les responsabilitat que corresponen a la constructora perquè ho deixe en condicions.

Per tot això, des del grup Municipal de Compromís ha proposat que l’ajuntament de Llíria faça un requeriment oficial a l’empresa constructora perquè efectue la reparació i adequació de les obres dels nous vestidors de la Policia Local i els possibles vicis ocults en l’execució per tal de solucionar les deficiències que estan causant problemes a esta instal·lació municipal.