El PP està fent un ús partidista i els regidors de l’oposició proposen que tots els edils puguen accedir en igualtat de condicions, ja que la pàgina web i el seu manteniment la paga l’ajuntament per a tota la corporació, no sols per al Govern.

Des de fa molt de temps, els grups de l’oposició s’han vist relegats a l’hora de fer públic el seu treball de fiscalització, control i proposició al partit en el Govern, ja que en un principi, les notes i comunicats que es feien, sols es podien penjar en un lloc de la web que era poc accessible als usuaris, mentre que l’equip de Govern feia un ús partidista de la portada de notícies, fins i tot per contestar a les denúncies que en molts casos ha fet l’oposició.

Ara, apunten els portaveus de l’oposició, la web municipal ha sigut modificada, i fins i tot, este xicotet espai amagat del que disposaven els grups de l’oposició ha desaparegut per complet.

És així que, ara l’apartat de “Notícies”, ve sent utilitzat únicament i exclusivament per part dels regidors de la corporació que formen part del partit que està al Govern Local, excloent la possibilitat que la resta de regidors de la corporació local d’altres formacions polítiques puguen fer ús d’este apartat. Extrem que entra en contradicció amb el manament Constitucional de participació en igualtat de condicions dels càrrecs públics.

Des dels grups de l’oposició es reclama transparència i garanties de participació en igualtat de condicions a l’hora de transmetre la llavor de gestió i proposició per part dels regidors de l’equip de govern, així com la de control, fiscalització i proposició per part de la resta de regidors de l’ajuntament.

Davant esta situació, el quatre grups de l’oposició han proposat que, en l’apartat de “Notícies” de la web municipal, es publiquen en igualtat de condicions, els comunicats, notes de premsa, articles opinió, etc.. que realitzen els regidors de la corporació municipal sense discriminació.

Amb esta mesura, es pretén eliminar l’ús clarament partidista que ha vingut fent durant anys el PP d’este espai comunicatiu, el qual ha de servir perquè la ciutadania s’assabente de primera mà, sense entrebancs i amb plenes garanties de pluralitat i transparència, les tasques que els seus representants locals desenvolupen a l’ajuntament de Llíria.