som_energiaEl dissabte 25 de maig a les 19.30 es presenta a l’Ateneu de Bétera la cooperativa d’energia verda Som Energia.

Es tracta d’un projecte molt interessant i reeixit, gràcies al qual milers de cooperativistes han deixat de pagar el rebut de la llum a les grans companyies elèctriques, han canviat el contracte de la llum i s’han assegurat que la seua energia s’ha produït de manera renovable.

Com expliquen a la web del projecte: L’objectiu de Som Energia és ser una cooperativa sense ànim de lucre que reuneixi a milers de persones amb el desig de canviar el model energètic actual i treballar junts per assolir un model 100% renovable. No hem d’esperar a que els governs ho facin per nosaltres, ho podem fer nosaltres mateixos, si ens ho proposem. Si cadascú de nosaltres demana consumir energia verda a casa nostra, a la llarga ens hauran d’escoltar.Si cadascú de nosaltres inverteix una petita quantitat és possible engegar projectes de generació a partir de fonts renovables (Biogàs, solar, vent, etc.) de manera independent, sense dependre de res més, només de la nostra voluntat.