“Hem sol·licitat que es publique al web municipal, amb periodicitat almenys trimestral, el detall de totes les quantitats econòmiques, rebudes tant en diners com en espècie, pels 17 regidors de l’Ajuntament de l’Eliana, amb detall dels conceptes que corresponguen”, afirma Mª Isabel Borja Lázaro, portaveu de Compromís per l’Eliana.

La ciutadania reclama canvis, millores, i especialment honorabilitat i transparència als seus representans electes. A nivell local es poden escometre iniciatives positives, pràctiques, que avancen en allò que demanda la ciutadania, i moltes es poden fer a més sense cost. Cal anar més enllà del mínim que puguen establir lleis i reglaments, si més no en transparència.

Borja conclou que “demanen responsabilitat i sensatesa als representants públics del municipi davant les dificultats que estan passant actualment la majoria d’ajuntaments a causa de l’enorme davallada dels ingressos ordinaris per la crisi econòmica; els polítics, en una situació així, són els primers que han de donar major exemple”.