contelles100 IMPUTATS DEL PP

El PP de la Pobla va presentar en el ple del mes d’agost una moció sobre la regeneració democràtica. Crida poderosament l’atenció que siga la “caverna política” qui impulse esta iniciativa quan, només al nostre territori, tenen 100 imputats per corrupció política, una dotzena dels quals ja han sigut condemnats a penes de presó.

Polítics amb carnet del PP han malversat (ho diuen els jutges, no Compromís) desenes de milions d’euros de diners públics dels valencians que haurien alleugerat el patiment de nombroses famílies.

Que Mari Carmen Contelles i el PP porten esta iniciativa al ple de la Pobla és, com a mínim, vergonyant. Ni una paraula de l’actual alcaldessa en els vint anys de saqueig de les arques públiques de la Generalitat i els ajuntaments han eixit de la seua boca. Ni una sola. Només aplaudiments: primer a Eduardo Zaplana, després a Camps i ara a Alberto Fabra, el liquidador de Canal 9.

Per això, des de Compromís volem dir-li al PP que netege de veritat el seu partit i que expulse a les desenes d’imputats que té a les seues files. I a Contelles que censure públicament comportaments com els de Rafael Blasco, Carlos Fabra o Enrique Crespo, a qui ha anat a aplaudir en nombrosos mítings. I no fer-ho perquè ho diguen els jutges, sinó perquè es creuen la democràcia.

I si tant parlen al PP de regeneració democràtica: Pensen dir-li a Fabra públicament que torne els diners estafats a Hisenda?

Li diran a Rita Barberà que torne els “bolsos” de luxe regalats per la Gürtel o els mafiosos de la trama Emarsa?

O demanaran responsabilitats a Camps per haver afonat la Generalitat?