Jose, Paco i Juan, tres candidats de la comarca que opten a formar part de la llista autonòmica de la Coalició Compromís

Tots tres candidats han obtingut esta setmana els avals suficients que els permet optar a formar part de les llistes de la Coalició Compromís per la circumscripció de València en les propores eleccions autonòmiques.

jose-rodadoJose Rodado és membre del col·lectiu de Bétera i exregidor de la localitat.  “Em presente perquè crec que és necessari canviar les coses i els polítics que ara ens governen. Em presente perquè crec que hem d’anteposar les persones i el seu benestar als interessos privats de les empreses i dels bancs. Em presente perquè les polítiques públiques en educació i sanitat han de ser peça clau d’una política que posa en el centre els ciutadans i les ciutadanes. Em presente perquè en el meu dia a dia patisc de primera mà les retallades en els drets dels treballadors, drets que ha costat molts anys aconseguir i que ens estan arrabassant en una única legislatura. Em presente, finalment, perquè és hora de donar un pas més per aconseguir aquest canvi”.

paco garciaPaco García és regidor, Portaveu de Compromís per Llíria i de la comarca. “El País Valencià necessita un canvi en profunditat, amb un renovació i un nou equip humà de dones i homes que tinguen un projecte integral i integrador, que recupere la il·lusió i l’esperança de la ciutadania per a superar la paràlisi i les inèrcies negatives que hem patit les dos últimes dècades al nostre territori sota els diferents governs populars, així com establir uns eixos prioritaris de la política socio-econòmica dirigits a la generació d’ocupació i benestar. Un equip al que espere aportar la meua experiència personal tant en la funció pública com en el mon local”.

 

Juan-Ponce-Robert-peq-2

 

Juan Ponce és regidor de Compromís per Vilamarxant i diputat a les Corts Valencianes. “Aquest és el meu projecte, de vida i de País. Aquesta legislatura he pogut treballar amb centenars de membres de Compromís i amb multitud d’entitats ciutadanes de tot el nostre territori, i vull seguir fent-ho, ja que sé que som la gent que necessita la nostra terra”.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *