parque infantilEl lema electoral del PP en les últimes eleccions se centrava -o això deia- “en les persones”. CENTRATS EN TU ressava l’eslògan amb què es presentaven davant la ciutadania. El resultat: majoria absoluta aclaparadora . Quatre anys després, el seu balanç de govern està ple de promeses incomplides, manca d’idees i desorientació general.

El poble continua tenint problemes no resolts que es tornen ben evidents quan parlem de zones verdes, i llocs de joc per a xiquets, que continuen sent escasses per a un poble que ha multiplicat els seus habitants.

El barri Sant Josep o algunes zones de Les Ventes no compten amb les infraestructures necessàries. I les condicions en què es troben alguns altres com el parc del mercat no fan més que obligar als poblans a desplaçar-se en cotxe a urbanitzacions veïnes o altres pobles com L’Eliana per a jugar amb els seus fills en un parc digne.

Un lloc ampli, net i segur on el moment del joc del xiquet no comporte un alt risc de caigudes, entropessons o fins i tot infeccions.

Qui voldria portar el seu fill a jugar a un parc en estes condicions?

Esperarà el consistori als últims quatre mesos per a resoldre un problema que dura més de quatre anys? Anem EN LA BONA DIRECCIÓ, tal i com deien repetidament? Hem de permetre que els nostres xiquets juguen en estos espais?

Cridem ben fort quin tipus d’espai de joc volem per als nostres xiquets. Estos no!