poda lliriaGarcia: “Els carrers de diverses urbanitzacions de Llíria s’omplin de restes de brossa  perquè l’ajuntament no presta el servei”.

Segons han denunciat diversos veïns dels nuclis residencials de Llíria, l’ajuntament porta algunes setmanes sense prestar el servei municipal de recollida de restes vegetals.

El portaveu de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, ja va alertar l’estiu de 2013 que este servei era deficitari, ja que no comptava amb el personal suficient i, per tant, no es prestava tal i com marca el Planning setmanal que ha distribuït l’ajuntament per saber quin dia de la setmana cal dipositar-.se este tipus de fem en la porta dels habitatges o a costat dels contenidors perquè siga arreplegat pels operaris municipals. Deficiència que s’ha agreujat en 2014, en deixar de prestar per complet este tipus de recollida selectiva.

Per a Garcia, esta és una mostra més de la deficient gestió que el PP practica en la recollida del fem en les urbanitzacions, ja que ni avisa que s’ha paralitzat el servei en estes últimes setmanes, ni en quines condicions s’està prestant, improvisant i no planificant en temps i forma les substitucions del personal o les baixes que es produïxen, fet que al final repercutix en la generació de muntons de restes als carrers, amb la mala imatge que es dóna i la incentivació a generar focus d’abocadors incontrolats.

El portaveu de Compromís reclamarà en el Ple la restitució del servei i que este es preste de manera regular i que es contracten les persones i xofers necessaris per a complir amb el organigrama de recollida que hi ha aprovat per part del consistori i que cas d’imprevistos o paralització del mateix, es comunique als veïns perquè el fem no s’acumule sine die en els carrers de la localitat.