beteraLa Coalició farà un “Debat” públic i obert a la ciutadania entre els candidats i les candidates a les #PrimàriesCompromís a Bétera. Serà el pròxim dimecres dia 12 de març, a les 19:30 hores en el Saló de Plens del Castell de Bétera. Els candidats a cap de llista i a la resta de la llista donaran a conèixer les propostes de la Coalició de cara a les pròximes eleccions al Palament Europeu.

Ahir diumenge acabà el termini per a registrar-se i poder participar en les primàries de la Coalició Compromís per a triar candidats a les eleccions al Parlament Europeu, el cens estarà format finalment per 11.577 persones.

Els candidats plantejaran com apropar Europa a la ciutadania, també com defensaran des de les institucions del Parlament d’Estrasburg els interessos dels valencians, com fer front a les polítiques d’austeritat i l’austericidi, la prohibició del fraking o la política agrària comuna, entre d’altres temes d’interès general.

Estes #PrimàriesCompromís són les primeres que realitza una coalició en tot l’estat espanyol, on no sols es podrà triar al cap de llista, sinó a les persones que han d’integrar la resta de la llista. S’està innovant en les formes de fer política, amb una participació directa i donant entrada a joves majors de 16 anys.

Paco Garcia, portaveu comarcal de Compromís “anime a assistir a tothom a este debat dels candidats i candidates a les #PrimàriesCompromís, per a conèixer en primera persona a les persones que es presenten i les propostes que ens oferixen“.