L’ajuntament té feina i recursos per crear ocupació, l’equip de govern manca de voluntat.

Des de Compromís per Llíria lamentem profundament que el govern municipal no aprovara la proposta de crear un Pla d’Ocupació Social a nivell municipal i una borsa de treball en una partida inicial de 500 mil euros per començar a treballar este estiu, la qual es podria complementar amb el 100 mil euros del pressupost de 2013 i els 150 mil euros del que es recapte de la venda de la fusta cremada“, afirma Paco Garcia, portaveu de Compromís per Llíria.

CAP FAMÍLIA A LLÍRIA SENSE TREBALL.

Des que començà aquesta crisi brutal esta és una demanda reiterada de la Coalició Compromís. Per damunt d’altres actuacions supèrflues i poc productives. La inoperància i la miopia del PP que, després de 4 anys ha sigut incapaç de posar en marxa cap Pla d’0cupació local per pal·liar el càncer més greu que patim hui en dia com és L’ATUR, ha fet que la xifra de desocupació augmente any rere any.

I ARA CAL ACTUAR.

Tenim uns 3.000 aturats al poble, famílies senceres en què cap membre de la família treballa, ni rep cap prestació, i les persones no volen almoina volen TREBALL, i el pla d’ocupació no sols afavorirà que els llirians i llirianes tinguen una oportunitat per eixir del pou on estan, sinó que ajudaria a la col·lectivitat a tindre un Llíria més neta, més habitable, més saludable, més social.

Faena hi ha (netejant boscos, carrers, fent obres i serveis municipals, etc) i recursos econòmics també en disposa actualment l’ajuntament. Sols es necessita un Govern compromés i que pense en les persones per damunt de totes les coses. L’actual executiu del PP sembla que viu en un altre món. El món dels PAI i la bombolla urbanística, quan tots sabem que este ha sigut un dels elements que ens han arrossegat a esta crisi.

Des de Compromís seguirem treballant per garantir que els recursos municipals es destinen en crear ocupació, al nivell local, ajudant aquelles persones i famílies que més ho necessiten en estos moments.